Badkamers


Van slopen tot kitrandje:
Binnen 2 weken met maximaal 1 weekend ertussen.

Een nieuwe badkamer, douche of toilet uitgezocht? Nu nog de installatie……
Dat moet vakkundig, snel en comfortabel gerealiseerd worden.

Daar komt heel wat bij kijken. Er moet gesloopt, gestuukt, getegeld, water, elektra en riolering gerealiseerd worden. Bovendien krijgt u allerlei mensen over de vloer.

Falger installatiebedrijf is specialist in sanitair installatie en -renovatie.
Ons doel is: ervoor zorgen dat u de hele verbouwing met een gerust gevoel uit handen kan geven. Met ons allround UNETO-VNI erkend vakteam doen wij er alles aan om overlast te beperken en realiseren wij de hele renovatie en installatie van uw badkamer, douche en sanitair binnen 2 weken met maximaal 1 weekend ertussen. We hebben geen showroom daarom kunnen wij onze tarieven zeer betaalbaar houden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Badkamer verbouwen / renoveren


Dat moet vakkundig, snel en comfortabel gerealiseerd worden.
We maken een afspraak bij u thuis. Zo kunnen we samen de situatie bekijken en indien nodig met oplossingen komen. Vervolgens krijgt u binnen een week een offerte van ons. Na goedkeuring plannen we de badkamer verbouwing of renovatie in. Op de startdag nemen we de inhoud van de offerte nog een keer met u door. Wij beschermen uw vloeren en trapopgang en starten de eventuele sloopwerkzaamheden. Daarna begint de heropbouw. U kunt altijd tussendoor uw wensen en ideeën met ons bespreken!

Levering sanitair

Wij begeleiden in het voortraject niet alleen de uitvoering maar daar waar nodig ook de levering van sanitair en tegels. Hiervoor werken wij samen met bevriende showrooms. Omdat steeds meer mensen hun sanitair kopen via internet, kunnen wij ook dit traject van internet-aankopen begeleiden.

 

Uw badkamer laten verbouwen met een gerust gevoel, dat is ons doel!

Mail ons vandaag nog! info@falgerinstallatiebedrijf.nl of bel:T 06-54903762