Falger Installatiebedrijf

Onze mensen trekken hun schoenen uit als ze binnenkomen

en stofzuigen voordat ze weggaan.

Falger installatiebedrijf is opgericht in 2001 en bestaat uit allround vakmensen. Ons doel is: ervoor zorgen dat u de hele badkamer verbouwing met een gerust gevoel uit handen kan geven. Wij komen met een team van maximaal 3 mensen, zij realiseren het hele traject van slopen tot afwerken.

Omdat ons team ervaren en allround is, kunnen wij u verzekeren dat uw badkamer mooi en strak geïnstalleerd wordt, op tijd klaar is en overleg voorspoedig verloopt!

Onze vakmensen
Hebben niet alleen oog voor de installatie, maar doen er alles aan om de overlast voor u tot een minimum te beperken. Zij houden uw huis netjes en leveren uw badkamer gebruiksklaar op. U kunt er zo in.

Falger Installatiebedrijf is aangesloten bij UNETO-VNI.
UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Bedrijven met een UNETO-VNI keurmerk moeten voldoen aan een aantal strenge eisen op het gebied van vakmanschap en service. Dat onze eigen installateurs het UNETO-VNI keurmerk bezitten, is uw garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De installatie van uw badkamer is bij ons in vertrouwde handen.

Falger Installatiebedrijf

Onze mensen trekken hun schoenen uit als ze binnenkomen

en stofzuigen voordat ze weggaan.

Mail ons! info@falgerinstallatiebedrijf.nl of bel tel. 06-54903762